dakplan

Klantgerichte service, vakmanschap en enthousiasme
daar staat DAKPLAN voor en zij verzorgen uitstekende dakdekking!


Zoals u op de foto´s hieronder kunt zien worden de oude dakpannen bij voorkeur met een hijskraan afgevoerd. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is deze werkwijze niet duurder dan de conventionele manier, maar voordeliger. Het levert namelijk een enorme tijdswinst op, want voor het middaguur van de eerste dag hebben wij het gehele dak reeds stof- en spijkervrij, de eerste stap naar een perfecte dakdekking.

De rest van de dag gebruiken wij om de waterdichte, dampregulerende folie aan te brengen zodat het dak aan het eind van de 1e! werkdag geheel waterdicht is. Aangezien het weer vanaf dat moment geen rol meer speelt kunnen de werkzaamheden die daarop volgen gewoon worden uitgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat wij garanderen dat wij het dak van een gemiddelde woning binnen 5 werkbare dagen geheel kunnen renoveren.

Uiteraard zullen de werkzaamheden rondom de dakdekking conform de huidige norm en het huidige bouwbesluit, en met inachtneming van de regels van de ARBO- wet worden uitgevoerd.

Lood- en zinkwerkzaamhedenBij een dakrenovatie draait het niet alleen om het vervangen van de dakpannen. Vaak zijn loketten, schoorstenen, dakgoten, hemelwater-afvoeren etc. ook aan vernieuwing toe. De lood- en zinkafdeling van DAKPLAN kan deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren..

zink
renovatie