dakplan
showroom

Om uw dakreparatie tot een succes te brengen adviseren wij u om DAKPLAN in te schakelen


DAKPLAN heeft in een periode van 15 jaar een uitstekende naam opgebouwd, mede dankzij het leveren van constante kwaliteit en een zeer klantgerichte aanpak. Het enthousiasme voor het vak in combinatie met het leveren van kwaliteit is de garantie voor een 100 procent eind-product, waarbij tevens factoren als flexibiliteit, dienstverlening, meedenken, adviseren èn een scherpe prijsafspraak een niet onaanzienlijke rol spelen.

Door bovengenoemde factoren heeft DAKPLAN nu een zeer uitgebreide klantenkring opgebouwd die voor het grootste gedeelte uit particulieren bestaat. Echter naast de particuliere markt zijn wij ook werkzaam op de zakelijke markt waarbij u moet denken aan o.a. aannemers en makelaars. Tevens zijn wij werkzaam voor overheidsinstellingen zoals monumentenzorg, dienst bouwen en wonen en diverse scholen.

Voor het bekijken van de diverse dakreparaties kunt u ook ons overzicht bekijken.

 

Onze nieuwe vestigingIn februari 2010 hebben wij onze intrek genomen in een geheel
nieuw bedrijfspand aan de Westvlietweg 72 K. Hier zijn kantoor, opslag en onze showroom gevestigd. Hier kunnen wij uw dakreparatie rustig bespreken en kunt u ook ons assortiment dakpannen bekijken. U bent op afspraak van harte welkom.


werkwijze